Kontakt oss

GoDrive AS

post@godrive.no

+47 22237100


Lager:

GoDrive AS
C/O Accelerator AS

Lahaugmoveien 81
2013 Skjetten

Kontaktpersoner:

Gorm Bønnelykke
Salg/support
Mobil: 95107276
Email: gorm@godrive.no

Lise Karnstuen
Ordre/kundebehandler
Mobil: 90564726
Email: lise@godrive.no

Svein Robert Haldar
Salg/support Danfoss VLT produkter
Mobil: 95266317
Email: svein@godrive.no

Pål Fredriksen
Salg/support Danfoss VLT og Vacon produkter
Mobil: 95266318
Email: pal@godrive.no

Unni Klafstad
Ordre/kundebehandler
Mobil: 99011509
Email: unni@godrive.no

Din melding er sendt
En feil oppstod, meldingen ble ikke sendt.
Vacon 100 Flow VFD

GoDrive AS er et selskap som spesialiserer seg på salg og distribusjon av frekvensomformere og tilbehør fra merker som Vacon og Danfoss. Selskapet har et sterkt fokus på kundeservice og en servicevennlig tilnærming, noe som gjør dem til en pålitelig partner for sine kunder.

Godrive AS har Europas største lager av frekvensomformere, noe som gjør at vi alltid har det nødvendige utstyret tilgjengelig for å møte kundenes behov. Vårt dedikerte team jobber hardt for å sikre at kundene får rask levering og teknisk støtte når det trengs.

GoDrive AS har en lang historie med å levere kvalitetssikrede produkter og tjenester til kunder over hele Norge. Vår kunnskap om frekvensomformere og tilbehør gjør oss til eksperter på området, og vår dedikerte kundestøtte sikrer at kundene alltid får den hjelpen de trenger.

Selskapet har et sterkt fokus på bærekraft og miljøansvar, og våre produkter og tjenester er designet for å hjelpe kundene med å spare energi og redusere sitt miljøavtrykk. GoDrive AS har også en solid posisjon som en leder innen sin bransje, og vår evne til å tilpasse oss nye teknologier og nye kundebehov gjør oss til en pålitelig og fremtidsrettet partner.

Alt i alt er GoDrive AS et selskap som er dedikert til å levere høy kvalitet frekvensomformere og tilbehør, samtidig som vi leverer en servicevennlig opplevelse til våre kunder. Vårt fokus på kunden, dedikerte kundestøtte og dedikasjon til miljøansvar gjør oss til en pålitelig partner for bedrifter i alle bransjer over hele Norge.